Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Velværesentre  
 
 
 
"Hva helse egentlig betyr, er avhengig av vår referanseramme..... formell og uformell kompetanse...... våre udekkede behov ..... hva som bringer oss fremover..... hva som får frem livsgnisten i oss ......hva som gjør det godt å leve.....etc. etc." Choose good health and happiness". Vi tilbyr og viser deg mulighetene. Se hva sentrene har å tilby deg for kropp og sjel.
 
Spahotell

Ferie og fritid

Artesia representerer mangfold og valgfrihet.

Enten du kommer inn for en skikkelig hard treningsøkt, ta en deilig svømmetur, lese en god bok, nyte ett glass vin eller få en avslappende og forfriskende behandling i vårt spa. Alt dette og mer til finner våre medlemmer lett tilgjengelig. Artesia har alt du kan ønske deg under samme tak - treningssenter, svømmebasseng, spa, café, møterom, og gratis parkering.

Telemarks første moderne kurbad - i hjertet av Porsgrunn
- Alt innen moderne spa-, ansikt- og kroppsbehandlinger for han og henne.

Vi finner alltid den behandlingen som passer DEG.
- Vi kombinerer våre kunnskaper innen hud, fot og kroppspleie med soneterapi og homøopati.
Hud- og kroppsterapeaut Vibeke Bakke Madsen tilbyr hudpleie, aromamassasje og SPA behandling i hotellets velværesenter. I velværesenteret finner du for øvrig trimapparater, solarium, sauna og romerbad. 
Vårt konsept er skjønnhet, velvære og helse. Etter 6 års drift er vi i dag vel innarbeidet med en rekke produkter og behandlingstilbud. Vårt mål er at våre gjester får ny energi, motivasjon og opplever velvære. Hos oss kan du slappe av, la tankene hvile og finne ro. Våre behandlinger er satt sammen for å virke helbredende, forebyggende, velgjørende og gi resultater. I tillegg tilbyr vi MindBody trening i rolige omgivelser.
Cosmopolitane Spa er et unikt sted - et tilfluktsted der du kan samle tankene, la deg skjemme bort og oppnå merkbare resultater. Vi kan gi deg en totalopplevelse av velvære.

Hos oss betyr WELLNESS total velvære i kropp og sinn både for kvinne og mann. Det handler om og kunne forlate hverdagens mas og kjas om bare for en liten stund. Det handler om å unne seg noe ekstra. 

Din Velvære er en personlig salong med hovedvekt på alt innen personlig pleie. Vi har spesialisert seg på kjente merkevarer innenfor kosmetikk, hårpleie og hudpleie.

Graffiti Spa er designet for en urban livsstil.
Vår grunnleggende filosofi er rene, sunne og naturlige behandlinger med den nyeste og mest avanserte produktteknologi innen hår-, hud- og fotpleie. Du behandles av erfarne, dyktige og profesjonelle frisører terapeuter. Skreddersydd etter dine individuelle behov, kan behandlingene være akkurat så avslappende og effektive som du måtte ønske. Graffiti spa er stedet hvor alle dine behov innen hår-, hud- og fotpleie blir dekket.

Du fortjener det beste!

Unn deg en deilig avstressende Spa behandling
·Slankende· avgiftende· oppstrammende· avslappende

I vår Spa avdeling kan du benytte deg av våre fasiliteter med vann, damp og varme. Du kan føle roen, avspenningen ved den flotte utsikten over vannstrømmen i Nidelva. Vil du koble av med en bok eller et magasin eller bare føle på harmonien i rommet, bygget og beliggenheten.

Et fristed for å samle krefter og energi, med behandling for "kropp og sjel" Unn deg et besøk i vår fullservice-salong i hjertet av Park Badet.

Opplev total avslapping
Et besøk på Quality Spa & Resort Holmsbu er mer enn et opphold – det er en opplevelse. I duse omgivelser får du smake på en sunn og aktiv livsstil og fordype deg i temaer om helse, kosthold og stresstoleranse. Skjem bort kroppen din i luksuriøse behandlingsrom, der aromatiske oljer og ekslusive kremer fremstilt av naturlige råvarer svøper deg inn i nytelse. Lær deg hvordan å mestre strekk- og belatsningsplager, og få støtte til de første små stegene til en forbedret livsstil. Vårt spa-personell dekker et bredt fagfelt og deler gjerne sin kunnskap med deg.

Spa opphold
Nyt våre Spa - pakker. Året rundt !
Halvpensjon ( frokost og middag ) samt selvlagd matpakke og fylt termos.
Ønskes lunsj, koster det kr. 175,- pr. person pr. lunsj. 

Selje Spa Thalasso Brusande balsam for kropp og sjel - vest ved havet.

Behandlinger for kropp og sjel

Spa betyr helse gjennom vann, og er forkortelse for Salus per Aqua. Spa er også navnet på en liten by i Belgia, der de siden 1500-tallet har benyttet naturlige varmekilder til kurbad og nytelse. Man kan faktisk gå helt tilbake til det gamle Romerriket, der romerbadene har sin opprinnelse fra, for å se at menneskene i årtusener har vært bevisst den rensende og pleiende effekten vann har på kropp og sjel. Vann er kilden til nytt liv og velvære!

Vi er stolte av vårt dag-spa, hvor vi “SPAnderer” en unik totalopplevelse for kropp og sjel. Vårt mål er at du skal slappe av, la tankene hvile og finne ro når du er gjest hos oss. Våre behandlinger er satt sammen for å virke velgjørende og pleiende, og vil skreddersys etter ditt behov.

Vi ønsker og tillfredstille dine behov for velvære og trivsel. Våre dyktige hudterapeuter og vår dyktige fotterapeut tilbyr et stort utvalg innen ulike behandlinger.

 

 

Alt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavsrett ©