Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Ferie - Fritid - Reise Kroatia  
 
 

Landet er preget av små landsbyer, feriebyer, større, moderne byer, spor etter tidligere sivilisasjoner, mange kulturelle severdigheter, flotte nasjonalparker og maritime miljøer langs det adriatiske øyhav.

 
Ferie i Kroatia velg alternativ
 

I Kroatia, der Middelhavet, fjellene og de pannoniske slettene kommer sammen i en unik harmoni av naturlige skjønnhet, innenfor bare litt mer enn hundre kilometer, kan du komme over spennende og varierte landskaper.

Adriaterhavet, med en av de mest serverdige kystlandskap i Europa med sine 1185 øyer og holmer, hvorav kun 66 er bebodd, er utvilsomt det mest populære turistmål. Det er et land med skoger, elver rik på fisk, bekker, fjell og dype kløfter Gorski Kotar, og den fantastiske Plitvice Lakes i Lika. Det er et land med gylden hvete åkre, eike skog og brede elver (Slavonia og Baranja), et land med sjarmerende små landsbyer, romantiske slott og herregårder, og pittoreske bølgende åser og vingårder i kroatiske Zagorje.

Kroatia er et populært turistmål. Her finner du også spa- og helseanlegg.

Hvis du er en gourmet og en kjenner av god mat, eller bare liker velsmakende og sunn mat, Har Kroatia mye å tilby. En annen severdighet absolutt verdt å utforske er Kroatias vinkjellere. Rødviner er best langs kysten - Teran, Cabernet og Merlot i Istria og Opolo, Plavac, Dingac og Postup i Dalmatia. I de kystnære området, produseres en del kvalitets viner (hvite) som for eksempel Pinot, Malvazija, Kujundzusa og hvit Muskat.

 

Pakkereiser Ferieboliger Om Komarna Forespørsel reise Kom i godt selskap på en reise preget av felles opplevelser. Ferie og fritid

 

Alt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavsrett ©