Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Ferie - Fritid - Reise Arizona  
 
 
 
Arizona er en stor delstat i sørvestlige USA. Staten er muligens mest kjent for sitt ørkenlandskap med kaktuser, og den ekstreme sommervarmen. Vintrene er også svært milde. Nord i staten finner vi mye barskog. Turister besøker oftest Arizona for å se den kjente, majestetiske nasjonalparken Grand Canyon.
 
 
Ferie i Arizona velg alternativ

Marcos de Niza, en spansk fransiskanermunk, var den første europeer til å utforske Arizona. Han kom til området i 1539 på jakt etter den mytiske Seven Cities of Gold. Selv om han ble fulgt et år senere av en annen gull søkere, Francisco Vasquez de Coronado, de fleste av de tidlige bosetningen var for misjonær formål. I 1848, etter den meksikanske krigen, ble det meste av Arizona territoriet delen av USA, og den sørlige delen av territoriet ble lagt av Gadsden kjøpet i 1853.

Arizona historie er rik legender om America's Old West. Det var her at den store indiske høvdingene Geronimo og Cochise ledet sitt folk mot pionerer. Tombstone, Arizona, var stedet for Vestens mest berømte shoot-out-the skuddveksling ved OK Corral. I dag, Arizona har en av de største amerikanske indiske populasjoner; mer enn 14 stammer er representert 20 reservater.

Staten attraksjoner inkluderer Grand Canyon, den Petrified Forest, den Painted Desert, Hoover Dam, Lake Mead, Fort Apache, og den rekonstruerte London Bridge i Lake Havasu City.

 

Arizona

 

Bestill hotell på Ferieportalen.com
Hotell Ferieportalen
Velg mellom 694 000 overnattingssteder til konkurranse dyktige priser.

Grand Canyon

Arizona Guide

 

 

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©