Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Ferie - Fritid - Reise Argentina r - Hotell  
 
 
 
Argentina kan grovt deles inn i tre områder. Den nordlige halvdelen utgjøres av grøderik pampas. Dette området danner hovedgrunnlaget for Argentinas inntekter fra landbruket. I den sørlige delen ned til Ildlandet finner man det bølgende landskapet Patagonia. I grenseområdene i vest mot Chile finner man et stort fjellområde, hvor det høyeste punktet er Aconcagua på 6960 m.
 
Klimatabeller i over 160 land

Ferie og fritid

Bestill hotell på Ferieportalen.com
Hotell Ferieportalen
Velg mellom 694 000 overnattingssteder til konkurranse dyktige priser..

 

Ferie i Argentina velg alternativ
Argentina ligger i den sørlige del av Sør-Amerika. Med en kontinental forlengelse 2.791.810 km2. (inkludert Malvinas-øyene, andre South Atlantic Islands og deler av Antarktis). Argentina er det nest største landet i Sør-Amerika og den åttende i verden.
Det
grenser til Bolivia og Paraguay i nord, Brasil, Uruguay og Atlanterhavet i øst, og av Atlanterhavet og Chile i vest og sør
I den vestlige delen av Argentina ligger Andesfjellene, herfinner finner vi de Aconcagua (6.959 m), det høyeste fjellet i verden hvis vi ser bort fra de som finnes i Himalaya.
Det
finnes også flere parallelle fjellkjeder øst for Andesfjellene, for eksempel Øst-fjellkjeden og Sub-Andean Sierras i nord, The Pampean Sierras i nord. Den sentrale delen og øst for Argentina ( med unntak av de fjellene som nevnt over), består landet nesten utelukkende av flat eller små kuppert terreng.
 

Arkansas Kart Argentina

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©