Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
   
 
Idylliske strandhoteller i Skandinavia
 

Fortsatt ikke planlagt ferie? Hva med skandinavisk strandidyll?

Ferietiden er over oss, og hva er da mer naturlig enn å søke til en av de mange strendene rundt omkring. Men du trenger ikke å reise langt sør for å finne vakre strender som er strategisk plasset rett utenfor hotelldøren. Det er faktisk et vell av muligheter til nettopp det her i Skandinavia. "Klikk"på bildene å se hva hotellene har å tilby.

 

Ferie og fritid

 

Flere strandhoteller kommer etter hvert. Følg med!

 

 

 

 

 

 

Sommer, sol og strandtur, oplevelser og lun hygge i eget feriehus med nye og gamle venner .

 

Ruths Hotell, Skagen Danmark

Opplev romantiske solnedganger på stranden, eller fra hotellrommet ditt. Ruths hotell er et luksushotell med 2 restauranter og et spa. Det er også tilgang til boblebad og treningssenter. Det beste av alt er at strandhotellet ligger rett ved stranden.

Ruths Hotel, Skagen

 
Marselis Hotel Aarhus, Danmark

Dette hotellet har utsikt over Århus Bugt og Kattegat, og tilbyr deg bruk av treningsstudio, badstue og et lite innendørsbasseng. Om sommeren kan du kose deg på sandstranden rett utenfor. Marselis Hotel Aarhus ligger 15 minutters gange fra Marselisborg, og 10 minutters kjøring fra Århus sentrum.

Marselis Hotel Aarhus Danmark

 
Skanderborghus Hotel, Danmark, har en idyllisk beliggenhet mellom innsjøene Skanderborg Sø og Lillesø, kun en 3-minutters kjøretur fra Skanderborg sentrum.

Skanderborghus Hotel

 

Hjerting Badehotel, Danmark. Dette hotellet ligger på stranden, 9 km fra Esbjerg sentrum. Her tilbys gratis Wi-Fi, imponerende utsikt over Nordsjøen, samt et spa- og velværesenter.

Hjerting Badehotel

 

Molskroen Strandhotel, Danmark, ligger ved Lyngsbæk strand i nasjonalparken Mols Bjerge. Her tilbys lyst innredede rom med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Ebeltoft sentrum ligger en 10-minutters kjøretur unna.

Molskroen strandhotel

 

Falkenberg Strandbad, Sverige

Dette elegante hotellet ligger på den lange sandstranden Skrea, kun 2 km fra sentrum av Falkenberg, og har et luksuriøst, fullt utstyrt spa, restaurant med sjøutsikt og en lobbybar. Parkering på stedet og tilgang til bassenget er gratis.

Falkenberg Standbad

 
 
 
 
 
 
 

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©