Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Helse og velværeferie r - Hotell  
 
 
 
Begrepet "helseferie" omfatter mye, alt fra velvære og skjønnhetspleie, via kostholdskurer og treningsopplegg, til regelrette behandlings- og pleietilbud til syke, eldre. Her vil dere finne et rikt utvalg av tilbud.
 

Vacation and leirsure

Welcome to Active Travel
For deg som søker et komplett opphold, alene eller sammen med andre,tilbyr vi ulike alternativ: trivselreise, SPA-/velværesreise, behandlingsreise eller tannlegebehandling. Alt i kombinasjon med kulturelle opplevelser og helsebringende natur.
Casas Heddy
På Casas Heddy er våre bygninger og vårt medisinske utstyr tilpasset slik at du som gjest kan nyte din ferie. Våre ansatt i hotellavdelingen har lang erfaring og gir god individuell service. Våre sykepleiere er kompetente dersom akutte helseproblemer skulle oppstå og våre fysioterapeuter har en høy standard på sitt fysikalske behandlingstilbud. I tillegg vet vi at et stabilt varmt klima i mange tilfelle gjør at symptomene blir lindret. 
Velkommen til Finnskogtoppen Helsesenter
Vi har som mål at en vital ferieuke på Finnskogtoppen skal være din beste investering. I et harmonisk miljø ønsker vi at du oppdager nøkkelen til et sunnere liv. Vi praktiserer lactovegetarisk kosthold med suplement av fisk og hvitt kjøtt, i kombinasjon med et omfattende aktivitetsprogram - veiledet av dyktige instruktører.
Golden Mango travel
Målet er å tilby kunden ayurvedisk behandling i kombinasjon med eksotiske opplevelser i en spennende kultur, samt en bedre hverdag på sikt. Selskapet tilrettelegger også turer for enkeltpersoner og grupper som ønsker å reise på egenhånd.
Velcome to Lanzareiser
Gjennom lang tid har norske gjester opplevd å få forbedret sin helse på Lanzarote.  Det er liten tvil om at behandling i sol og varme har god effekt. Erfaringene har vist at en oppnår større langtidseffekt ved et slikt opphold. 

Vi vil at du skal få noe mer enn en øyeoperasjon:

Vår visjon er å tilby deg øyeoperasjon og tannbehandling under de aller tryggeste forhold, minst like trygt men til halv pris av hjemme. Vi bruker bare leger og klinikker som minst har like gode referanser, kompetanse og utstyr som den fremste kompetansen innen øyekirurgi her hjemme.

Maharishi Ayurveda Health Center

Spa - Helseferie - Helsereise

Helseferie på Maharishi Ayurveda Helsesenter omfatter det beste innen ayurvediske spa - behandlinger med bl.a. synkron spa - massasje som gir et unikt velvære.

Parkhjemmene er ledende på ulike former for omsorgstjenester til nordmenn og andre på Costa Blanca kysten i Spania.  Enten du planlegger et kort eller lengre opphold her. Vi har en rekke tilbud til deg som ønsker eller trenger en viss tilrettelegging av sydenoppholdet ditt.  Videre arrangerer vi tilrettelagte turer til Spania for eldre som ønsker trygghet, service og komfort.

Sport & Helseferie

Tilbyr faste og skreddersydde reiser over hele verden for dem som ønsker å kombinere ferie med sport, helse og velvære.

Welcome to Total Helse Norge

Total Helse arrangerer åndelige reiser til bl.a. Skandinavia, Egypt og Peru. Tilbyr diverse kurs innen helse, kropp og ånd.

Welcome to Helsereiser
Reiser hvor ferieliv kan kombineres med behandling og opptrening.

Vindy Reiser

Stikkordet er Skjønnhet & Velvære i natur- skjønne omgivelser.  Essensen er Thalassoterapi, som er behandling med sjø/kildevann rikt på mineraler. Produktene som benyttes til massasjer og bad bygger på mineraler, alger, gytje, mud og aromatiske oljer. Thalassoterapi passer for både kvinner og menn som er opptatt av egen helse, og som lever i et hektisk miljø med begrenset tid.

Welcome to Vitaltour

Velkommen til Vitaltour – en mer personlig charterarrangør!

Våre Trivselsreiser fortsetter å ha ekstra tilrettelegging, aktiviteter og ettertenksom service. Vi vet å sette fokus på personlig service og innholdsrike reiser.

Welcome to Vito Helse

Målgrupper: Mennesker med muskel- og skjelettlidelser, fibromyalgi, kroniske smertetilstander, kronisk tretthetssyndrom, revmatiske sykdommer, hudlidelser inkl. psoriasis, kroniske lungesykdommer som astma og KOLS.
Deltagere må være selvhjulpne, medbringe sine faste medisiner for 3-4 ukers bruk, samt ha gyldig reise-og sykehjelpsforsikring.

 

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©