Til forsiden
Ferieportalen.com

 

 
Familieparker og lekeland
 
 
 
Et utvalg av familieparker og lekeland
 
Annonsører

Atlanterhavsparken (Mer info her)
Atlanterhavsparken er et av Nordens største saltvannsakvarier og en av de ledende turist-attraksjonene på Nordvestlandet. Akvariet ble offisielt åpnet 15. juni 1998 av det norske kongeparet under Ålesund bys 150-års jubileum.
 
Amadeusparken (Mer info her)
Dyreparken ligger i Tangen Stange Kommune og har mange eksotiske dyr.
 
Baluba Lekeland (Mer info her)
På Baluba kan barn i alderen 0-12 år virkelig få utvikle
sin kreativitet, og sine motoriske ferdigheter i trygge
omgivelser. Her er det bare fantasien som stopper dem!
Lekerammene går over 4 etasjer, og inneholder mye moro.
 
Barnas Bokby (Mer info her)
Barnas Bokby er en liten by i byen, fylt med magiske øyeblikk!Vi har samla det beste av barnelitteratur midt i Lilleputthammer. 10 000 bøker - fra Smilie til Postmann Pat!

Barnas lekeland Ålesund (mer info her)
Barnas Lekeland  i Ålesund tilbyr bla. 1400m² med ulike aktivitetssoner for ulike aldre (primært 0-12 år). Soner for fysisk aktivitet med en av Norges største lekekonstruksjoner med hinderløyper, sklier, ballbinge, klatrevegger m.m
 
Barnas lekeland Molde (mer info her)
Barnas Lekeland  i Molde tilbyr ca. 700m² med ulike aktivitetssoner for ulike aldre (0-12 år).Soner for fysisk aktivitet med en av Norges største lekekonstruksjoner med hinderløyper, sklier, ballbinge, bilbane, klatrevegger og mye mer!
 
Bø Sommarland (Mer info her)
Ta turen til Telemark og besøk Norges fineste park som har spesialisert seg på vannaktiviteter. Bø Sommarland ønsker velkommen til lek og moro i Skandinavias største utendørs vannpark!
 
Child Planet AS (Mer info her)
Lekeparken er for deg som ønsker å bruke kvalitetstid i noen timer sammen dine nærmeste. Lek og opplev barnas motoriske evner, deretter slapp av med en Kaffe og is i vår Café. Eller ta en god familielunsj.
 
Eventyrfabrikken (Mer info her)
Lekeland i Sarpsborg og Skien. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø. Her kan alle barn hoppe, leke, løpe, bräke, rote og kose seg så mye de vil. Her finns norges störste lekekonstruktion med trampoliner i to etasjer, kjempestore sklier, ballkanoner og mye, mye mer. 
 
Eventyrlandet (Mer imfo her)
Eventyrlandet er et eldorado for familien med aktiviteter, opplevelser og hoppende moro på over 3000 kvadratmeter lekeareal.
 
Eventyrfabrikken (Mer info her)
Eventyrfabrikken er Skandinavias største innendørs lekeanlegg i jungelmiljø, rettet mot barn fra 1 til 13 år. 1-3 åringer har egen avdeling. Her får barna stimulanse og bevegelse. Her finns Norges største lekekonstruksjon med trampoliner i to etasjer, kjempestore sklier, ballkanoner og mye, mye mer.
 
Familieparken Hardangertun (Mer info her)
Ligger i Kinsarvik. Parken har attraksjoner av forskjellige slag. Her finnes bl.a. basseng og vannsklier, bondegård med vennlige husdyr og høy til å hoppe i, dumpebåter og jungelsti
 
Foldvik Familiepark (Mer info her)
Foldvik gård er et elderado for barn der aktivitet og splitthoppende glade unger kombineres på en unik måte med harmoni, ro og idyll.
 
Gigagøy Lekeland (Mer info her)
Velkommen til Gigagøy, Norges største leke- og aktivitetsenter. Vi kan tilby over 3500 kvm med leke- og aktivitetssenter for store og små.
 
Himalaya Park (Mer info her)
En av Norges største utendørs klatrepark ligger på Skien fritidspark sitt område. Himalaya Park har 74 ulike klatrestrekninger fordelt på 6 løyper mellom trærne i skogen. For de minste er det en egen barneløype - Minilaya
 
Hoppeloppeland (Mer info her)
Aktivitets-/lekesenter med avdelinger i Lillestrøm og Bærum med fysiske aktiviteter og utfordringer for småbarnsfamilier
 
Hopp i Havet (Mer info her)
Hopp i Havet er et opplevelse- og lekeland for barn og voksne.
Når du tar de første skrittene inn i Hopp i Havet får du følelsen å være på havets bunn. Og her kan du hoppe i havet, i hvert fall i tankene!
 
Hulder og Trollparken (Mer info her)
Enten du er voksen eller barn vil du finne noe av interesse på Senjatrollet og Hulderheimen på Finnseter på Senja! Her finner du to store troll som rommer mange overraskelser, Norges eneste Sesamtog, galleri, kafé, stor souvernirbutikk, tinnsmie med utsalg, masse dyr og mye, mye mer.
 
Hunderfossen Familiepark (Mer info her)
På nettsidene til denne eventyrparken i Lillehammer, kan du foruten å få informasjon om parken, dens arrangementer, aktiviteter, priser og åpningstider, også se på filmer og lese en rekke kjente og kjære folkeeventyr.
 
Hunderfossen Vinterpark (Mer infor her)
Opplev vår eventyrlige og magiske verden i snø og is, med spennende lyssetting og morsomme aktiviteter.
 
HurlumHeiHuset (Mer info her)
For oss som tar lek på alvor. Bare 14 minutter fra Oslo 12 minutter fra Ski.
 
Høyt og Lavt Aktivitetspark (Mer info her)
Aktivitetspark med norges største klatrepark, vannaktiviteter, dyr m.m.
 
Kongeparken (Mer info her)
Vestlandets største opplevelsespark og den attraksjonen i Rogaland med høyest besøk. Her kan du oppleve den magiske sjokoladefabrikken.
 
Kristiandsand Dyrepark (Mer info)
Ligger utenfor Kristiansand er Norges mest populære familieattraksjon og både dyre- og fornøyelsespark. Det interaktive kartet på parkens nettsider forteller mer om de forskjellige attraksjonene. Her finnes Kardemomme by med daglige forestillinger om sommeren, Kaptein Sabeltanns Verden med forestillinger i de viktigste ferieukene, mer enn 500 dyr av 80 forskjellige slag – blant annet ville dyr fra norske skoger, mer eksotiske fra Afrikas savanner, apejungel og asiatiske tigere, samt flere andre morsomme aktiviteter.
 
Langedrag Naturpark (Mer info her)
Er en fjellgård som ligger tre mil fra Nesbyen. På gårdstunet kan dere hilse på og kose med forskjellige slags husdyrmens dere i naturparken kan se ville dyr som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, reinsdyr og elg på nært hold. Naturparken har dessuten fiskevann der dere kan prøve fiskelykken og eget ysteri som selger egen brun- og hvitost. De arrangerer også forskjellige aktiviteter, som rideturer og dyrepasser for en dag.
 
Lekeland Drammen (Mer info her)
Her får barna utfolde seg med en masse morsomme og spennende fysiske aktiviteter, i et 1500 m2 stort innendørs leke og aktivitetssenter.
 
Lekeland Hafjell (Mer info her)
Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 800 kvm for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0 til ca. 12 år.
 
Lilleputthammer (Mer info her)

Opplevelsesparken er en miniatyrmodell av Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet. Mellom småhusene finnes ulike aktivitetstilbud for barn, som tog, el-biler, pariserhjul, trampoliner etc.

 
Megazone (Mer info her)

Laserspill hvor to lag (eller flere) beveger seg i en innendørs labyrint, med hensikt om å skyte motstanderne. Firmaet henvender seg til privatpersoner, firmaer, bursdagsselskaper, utdrikningslag etc. Megazone kan også tilby innendørs paintball.

 
Metro Lekeland (Mer info her)
Metro Lekeland er i hovedsakelig en familiepark, egnet for barn fra 0 - 12 år. Her kan barn boltre seg i fargerike omgivelser, som ballrom, hopeslott, store og små sklier, mm.Du finner Metro Lekeland i Haugesun, Forus, Tromsø, Kristiansand og Sandefjord.
 
Mikkelparken (Mer info her)
Moro og aktivitetar for barn. Vannrutsjebane, svømme-basseng, bilbane, lekeapparat, minigolf m.m. Liten dyrepark. Kafé og kiosk.
 
Mineralparken (Mer info her)
Mineralparken er en unik opplevelse for hele familien.
Inne i fjellhallene finnes over 1000 mineraler fra hele verden.
La deg, din familie og dine gjester imponeres og inspireres av hva naturen selv har skapt.
Dette er Europas flotteste og mest spektakulære samling av steiner og mineraler!
 
Namsskogan Familiepark (Mer info her)
Namsskogan Familiepark er en aktivitetspark og dyrepark - med nordiske dyr som lever i sine naturlige omgivelser.
 
Pipo Playgrounds (Mer info her)
Innendørs lekehus: et sted fullt av utfordringer for barn opp til 14 år, hvor de kan dra på oppdagelsesferd i ”spill og lekerunden”. I hver etasje opplever du forskjellige eventyr. For de aller minste er det et separat softplayhjørne. Norges høyeste lekehus.
 
Polar Zoo (Mer info her)
Polar zoo er en av nord Norges mest populære turistattraksjoner og er vel kjent som verdens nordligste dyrepark.
 
Skarnes Lekeland (Mer info her)

Har dere lyst på en uforglemmelig opplevelse ute i det fri er dere hjertlig velkomne til et nyoppusset Skarnes Lekeland

Skarnes Lekeland gir små og store utfordringer i bevegelse og koordiansjon. Menneskets harddisk stimuleres og all aktivitet hos oss øker motorikk og kroppsbeherskelse.

Her vil du finne aktiviteter for liten og stor.

 
Snillsberg Familiepark (Mer info her)
I naturskjønne omgivelser møter du hundrevis av norske og utenlandske dyr. Her gresser nysgjerrige lamaer og lettbeinte struts i kupert landskap, mohair - geiter fra New Zealand, villsau, mini - ponnier, afrikanske dverg - geiter, mulesel, villsvin, minigriser, store og små kaniner.
 
Tromsø Minizoo (Mer info her)
Vi ønsker velkommen til en opplevelsesrik dag hos oss!Vel 1 mil sør for Tromsø ligger Ishavsbyens første og eneste "dyrepark". Her får du virkelig nærkontakt med både vanlige norske gårdsdyr og mere eksotiske dyr. Parken ligger i naturskjønne omgivelser midt oppe i Hundbergan med
panoramautsikt over Ramfjorden og Lyngsalpene.
 
Vassfaret Bjørnepark (Mer info her)
Ligger i Flå i Hallingdal. Bjørnene er nok de dyrene de fleste kommer for å se. Andre dyr i parken er elg, rådyr, pinnsvin og husdyrene  som holder til rundt Vassfartunet.
 
Øyna Parken (Mer info her)
Putball (fotballgolf) - minigolf - gårdsmat - langhus - sommerkafè: Øynaparken innbyr til opplevelser for store og små, med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden.

 

 

Annonsører

Child Planet
Vekommen til Child Planet

 

Allt innhold på ferieportalen.com er beskyttet med opphavrett ©